Ny kursstart 23 juni!

Då kör vi igång Startitup 2013 med kursstart 23 juni!

Startitup 2013 är inte bara gratis men vi produktsponsrar dessutom varje deltagare med minst 1000 kr! Detta för att visa så många som möjligt hur sjukt lätt det är att starta eget. För det är det. Oavsett vad folk än säger om det. Så är du nyfiken på hur man bygger en sajt, har viljan att tjäna extra eller bara vill lära dig något nytt så anmäl dig här: Anmälan Startitup.

Startitup är alltså en digital och gratis sommarkurs för att främja internetföretagande. Fördelen med internetföretagande är att det har en mycket lägre barriär än andra typer av företag, det krävs mindre tid och kortare startsträcka för att testa en idé på riktigt. Startitup 2012 var en succé, både mätt i indirekt och direkt respons. 1350 personer gick officiellt kursen och initiativet har uppmärksammats över hela Sverige i bland annat Internetworld, VLT, Sveriges Radio P4, Entreprenör24 och BLT. Framförallt har dock deltagarna varit oerhört nöjda. 93% var nöjda eller mycket nöjda med kursen, 72 % var mer inspirerade att starta företag än innan Startitup och aktiviteten är fortfarande hög i nätverket. Många deltagare har blivit egenföretagare och många har fortsatt driva sina projekt.

Så går det till:
Deltagarna får epost en gång per vecka i 10 veckor med en eller flera uppgifter tillsammans med videoföreläsningar, textguider och rådgivning. Utför du uppgifterna så har du en betaversion av sitt företag igång efter 10 veckor. Uppgifterna tar ca 5-10 h / vecka och deltagarna behöver inga förkunskaper. Produkter (domän, webbhotell och annonsering) motsvarande ett värde av 1000 kr / deltagare ingår vilket gör det helt riskfritt för deltagarna att prova på entreprenörskapet. Bara viljan sätter gränserna.
Lite feeback från deltagarna:
“Det var kanon! Jag har rekommenderat den till måååånga!”
”Det bästa med kursen var att den gav mig inspiration och den spark jag behövde för att starta upp mitt projekt. Nu känner jag mig inspirerad att fortsätta och känslan att ha skapat och driva något eget är härlig!”
”Är fortfarande överlycklig, så vet inte om jag kan se några missar. Kan man ens göra det bättre?” (som svar på vad vi kan förbättra till nästa gång)

ANMÄLAN DIG TILL STARTITUP 2013

Skriv ett svar