Är du 16 – 25 år?

Anmäl dig och ditt Startitupprojekt till tävlingen Sveriges Ungdomsentreprenör 2012 och vinn massa saker!

Läs mer nedan:
Du som är mellan 16-25 år kan vara med och tävla om första priset som bland annat består av: stöd att ta fram en grafisk profil, en revisor & jurist under 12 månader,en iPad wi-fi + 4G, stöd med PR från Fryshuset, övernattning på hotell & exklusiv middag!

Hur tävlar man då?
Du eller någon du känner kanske utvecklar spännande appar, driver internetföretag, har startat en verksamhet som gör gott i samhället, har kommit på en snillrik affärsidé eller gör något annat som du tycker är värt att uppmärksamma? Tveka då inte att tävla i Sveriges Ungdomsentreprenör 2012!

Du kan nominera dig själv, en kompis, din syster, kusin eller någon annan som du tycker förtjänar hederstiteln — tävlingen är öppen för alla 16 till 25 år. Det enda vi vill veta är hur den som nomineras tar sin passion, sina egenskaper och färdigheter ett steg vidare och skapar.

För mer information besök sidan Sveriges Ungdomsentreprenör  eller kontakta lotta.backman@fryshuset.se som coachar och stöttar unga entreprenörer.

Ni Startitupare är dessutom alla välkomna att vara med och fira vinnaren torsdagen den 25/10 då Fryshuset bjuder på fest, föreläsningar och artister här på Arenan mellan 17-21. Allt gratis såklart. För mer information kolla www.sverigesungdomsentreprenör.se.

Skriv ett svar