Under 10 veckor i höst kommer vi att varje vecka skicka ut ett email med en konkret uppgift som ska utföras till nästa vecka. Mailet ger all den teoretiska kunskapen du behöver för att kunna utföra uppgiften och under processens gång finns det även möjlighet att bolla idéer samt maila in frågor till oss eller några av våra experter. Varje uppgift tar ca 1-10 timmar att lösa. Efter 10 utbildningsmail och 10 utförda uppgifter kommer du ha en betaversion av ditt företag igång.

Varje uppgift understöds av videoklipp, texter, länkar till att läsa mer och intervjuer med experter, entreprenörer och utbildare. Det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor och få vägledning i olika former, samt även vara en enklare uppföljning på varje uppgift.

Kursen är gratis, digital och inga förkunskaper behövs. Internetföretagande har dessutom en mycket lägre barriär än andra typer av företag. Det krävs mindre tid, mindre pengar och kortare startsträcka för att testa en idé på riktigt. Plus att du kan sitta med din laptop varsomhelst i världen.

Det har aldrig varit lättare att komma igång med sitt internetföretagande. Registrera dig här!